ЗАБАВНО

Не мога да ги разбера българите, как си избират този Бойко Борисов за премиер… никакво Световно не сме обсъждали

Не мога да ги разбера българите, как си избират този Бойко Борисов за премиер… никакво Световно не сме обсъждали

 

Ципрас-Решен-съм-да-запазя-договора-от-Преспа-Свят

 

 

Веднага след срешата в Евксиновград, гръцките медии потърсиха премиера на Гърция Алексис Ципрас за коментар относно новината, че Гърция, Румъния, България и Сърбия ще се опитат заедно да вземат световното първенство по футбол през 2030 година.

 

 

Според Ципрас обаче тази новина е силно пресилена, и затова той само е намекнал, че може да се опитат да вземат четирите държави, голямо спортно събитие.

 

 

Точно тогава обаче се е намесил Бойко Борисов и е хвърлил бомбата за някакво световно първенство по футбол през 2030 година.

 

 

Пак повтарям, не сме обсъждали изобщо Световно първенство по футбол, а дали можем да направим съвместно домакинство на спортно събитие от световен мащаб. Както знаете ние като държава можем да си направим и сами домакинството и сме го правили вече, но Бойко Борисов понякога е такъв като примат, който иска всички да го забележат, особено когато има световни медии.

 

 

 

Честно да ви кажа, ако в Гърция хората си имаме такъв премиер, то на 100% улиците всяка вечер щяха да са като бойно поле. Този човек минава от тема в тема, не се сдържа, обижда всички без дори да се усеща, след срещата се отделихме с премиера на Сърбия на който Борисов викаше преди общата снимка, ти си най – дълъг затова ще стърчиш тука в средата а другите ще застанем около теб.

 

 

Преводачите преди да ни преведат се извиниха за думите му хората, но те какво са виновни, те са подложени на това унижение да се извиняват за думите на един човек, който изобщо не се усеща какво и как говори и най – вече с кой.

 

 

 

Та ние всички, които бяхме на тази среща сме на светлинни години преди България във всичко, а той се държеше през цялото време, все едно е някакъв посланик на световните сили и само да каже може да промени всичко на Балканите за един ден.

 

 

Не ги разбирам българите, как и защо гласуват за този човек и партията му, но честно да ви кажа успях да огледам и Варна един от най – големите градове в България, просто не съм вярвал, че някога ще видя толкова бавно строителство на инфраструктура където и да е по света.

 

 

Преди шест месеца Борисов се хвалеше, че като се съберем пак в Евксиновград, Варна ще е променена, но честно да ви кажа това което видях беше още по зле.

 

 

 

Няма да коментирам теми на разговори на тази среща, защото тези теми винаги се коментират в последните няколко години, но искам да уверя гръцкият народ, че не България и Бойко Борисов от София, ще определят политиката за Балканите и региона.

 

 

 

Ние, гърците винаги сме били велик народ и с нас са се съобразявали всички световни сили и мисля да припомня на Бойко Борисов това следващият път, защото както казах, аз недоумявам как изобщо този човек е избиран да участва в политиката на България и как хората гласуват за него.

 

 

 

Всеки път когато трябва да се срещам с него се сещам за филма на Франсис форд Копола „Кръстника“, но в някакъв такъв балкански вариант. Дори сега на последната среща се опитах да разбера от преводачката ми какво точно е мнението на българите за този човек.

 

 

А тя само махна с ръка и ми обясни за някакъв техен автор от миналото Алеко Константинов и негов герой Бай – Ганьо, който оживял в нашето съвремие именно с Бойко Борисов. Кой е Бай Ганьо не знам, но смятам да разбера, според преводачката ми във Варна ще се забавлявам много, докато чета и намирам сам приликите с образа и държанието на Бойко Борисов.

 

 

източник

 

Бел. ред. Това, което прочетохте, разбира се, е един чудесен фейлетон – нещо като в стила на вицовете в днешно време. Което е доста близко до истината. Преди за такива публикации наказваха и вкарваха в затвора… Надяваме се, усещате иронията и сарказма в текста, въпреки че властта изплашена за своето съществуване, ще възприеме всичко това сериозно и ще го представи  като фалшива новина… Което не прави истината по-различна, защото и Ципрас и мнозина други лидери ако не са го казали, съвсем сигурно си го мислят.

loading...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

къциthief-1562699_960_720

Къци написа „парламентарна песничка“: Аз съм „бЪРГЛарче“ и расна в дни крадливи, в гадно време

януари 10, 2019
пъленbig_ee40da9f6c16e0a2c5dc251f6ea46f54

Пълен абсурд: Вижте кой излезе от Тунджа с кръста на Йордановден… СНИМКИ

януари 6, 2019
cc

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

януари 4, 2019
совалкаScreenshot-2018-12-26-at-11.29.29

ГЕРБ: F-16 може да се преобразува и на космическа совалка, трябва да го купим, непременно!

декември 26, 2018
елхаScreenshot-2018-12-19-at-9.49.25

За първи път в историята на света имаше протест срещу елха! О, Кремъл, три дни вече смелите дружини…

декември 26, 2018
урагани2089650__377

В Америка внушават, че ураганите “Харви”, “Ирма” и “Катя” са причинени от руснаците!

декември 26, 2018