Политика

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

 

Цветанов-Пеевски-Горанов

 

 

Неуспелият шеф на ДАНС Делян Славчев Пеевски, който предизвика вълна от протести и доведе до оставката на правителството на Пламен Орешарски и до днес ползва шофьор и обилна охрана от НСО, която всички ние – данъкоплаците плащаме.

 

 

 

Милионера на ДПС, който е натоварен с ангажимента да разпределя порциите в държавата и държи съдебната система, икономическото министерство, и редица други богати сектори от икономиката се възползва охотно от безплатните услуги на националната служба за охрана, а личният му министър Владислав Горанов спокойно разписва този излишен харчелък.

 

 

 

Достлука между Борисов и Пеевски работи перфектно на принципа „гарван гарвану око не вади„.

 

 

 

Надигащата се завист от трудолюбието на Омбудсмана на републиката Мая Манолова, предизвика подъл удар от страна на властта и затова бе отнета колата и шофьора на обществения защитник.

 

 

 

Истинският проблем не е в „скъпо платената таксиметрова услуга“ както каза финансовият министър, а в това, че Манолова изобщо няма автомобил и шофьор, както няма и такова перо в бюджета, за да може нормално да върши служебните си задължения, и без да ползва услугите на службата за охрана.

 

 

 

Така на практика се ощетява бюджета на Омбудсмана, защото няма отделени средства нито за полупка на автомобил, нито за допълнителна работа заплата на шофьор.

 

 

 

Справедливите каузи, които защитава и нарастващия рейтинг на Манолова са вбесили Цветан Цветанов, който е в основата на този селски тарикатлък.

 

 

 

Корпулентния бизнесмен Пеевски, не е обсъждан от медиите, нито официално се поставя въпроса за разходите на държавата по неговата охрана и придвижване.

 

 

 

 

Както е известно, той не е натоварен с национално отговорни функции, какъвто е случая с Омбудсмана, но повечето от парите текат в негова посока, а той държи в зависимост и властта на Борисов, точно толкова успешно както и тази на Орешарски.

 

 

 

Днес никой в парламента не е склонен да защити кюстендилското острие от гаврата на властта, тъй като Мая Манолова Манолова още в началото на мандата си изнерви соцлидерката Корнелия Нинова, като се е заела първо с жалба на Мартин Димитров и Петър Славов от Реформаторския блок.

 

Мартин Иванов

Информиран. Нет

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Политика

More in Политика

boiko4

Борисов решен: Кандидатстваме за домакинство на Световното по футбол през 2030 г.

ноември 2, 2018
katia_mateva2

Бивш служител в ДАБЧ: Имам доказателства, че ВМРО и Каракачанов се финансират с продажба на българско гражданство

ноември 2, 2018
big_1d19

ГЕРБ зоват за санкции срещу БСП и ДПС след проваленото заседание, политиката била “отговорна дейност”

ноември 2, 2018
18923726_303

Скандалът се разраства! Захариева също забъркана в схемата с паспортите и българското гражданство!

ноември 2, 2018
menda-stoyanova

Според ГЕРБ раздаването на 2 млрд. лв. в края на годината не било ударно харчене

ноември 1, 2018
РАДЕВbig_1254

Официално от прокуратурата: Президентът казва истината. Той е подал сигнала за корупция в ДАБЧ

ноември 1, 2018