Политика

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

 

Цветанов-Пеевски-Горанов

 

 

Неуспелият шеф на ДАНС Делян Славчев Пеевски, който предизвика вълна от протести и доведе до оставката на правителството на Пламен Орешарски и до днес ползва шофьор и обилна охрана от НСО, която всички ние – данъкоплаците плащаме.

 

 

 

Милионера на ДПС, който е натоварен с ангажимента да разпределя порциите в държавата и държи съдебната система, икономическото министерство, и редица други богати сектори от икономиката се възползва охотно от безплатните услуги на националната служба за охрана, а личният му министър Владислав Горанов спокойно разписва този излишен харчелък.

 

 

 

Достлука между Борисов и Пеевски работи перфектно на принципа „гарван гарвану око не вади„.

 

 

 

Надигащата се завист от трудолюбието на Омбудсмана на републиката Мая Манолова, предизвика подъл удар от страна на властта и затова бе отнета колата и шофьора на обществения защитник.

 

 

 

Истинският проблем не е в „скъпо платената таксиметрова услуга“ както каза финансовият министър, а в това, че Манолова изобщо няма автомобил и шофьор, както няма и такова перо в бюджета, за да може нормално да върши служебните си задължения, и без да ползва услугите на службата за охрана.

 

 

 

Така на практика се ощетява бюджета на Омбудсмана, защото няма отделени средства нито за полупка на автомобил, нито за допълнителна работа заплата на шофьор.

 

 

 

Справедливите каузи, които защитава и нарастващия рейтинг на Манолова са вбесили Цветан Цветанов, който е в основата на този селски тарикатлък.

 

 

 

Корпулентния бизнесмен Пеевски, не е обсъждан от медиите, нито официално се поставя въпроса за разходите на държавата по неговата охрана и придвижване.

 

 

 

 

Както е известно, той не е натоварен с национално отговорни функции, какъвто е случая с Омбудсмана, но повечето от парите текат в негова посока, а той държи в зависимост и властта на Борисов, точно толкова успешно както и тази на Орешарски.

 

 

 

Днес никой в парламента не е склонен да защити кюстендилското острие от гаврата на властта, тъй като Мая Манолова Манолова още в началото на мандата си изнерви соцлидерката Корнелия Нинова, като се е заела първо с жалба на Мартин Димитров и Петър Славов от Реформаторския блок.

 

Мартин Иванов

Информиран. Нет

loading...
0
Политика

More in Политика

решено1547639372

Решено! Нова коалиция ГЕРБ-ДПС-ВМРО даде мандат на кабинета да преговаря и подготви договор за Ф-16

януари 16, 2019
сидер1539247507-20181011100648-img-4412jpg

Сидеров предложи да преговаряме и с Русия за самолети, а САЩ да ни даде F-16 безплатно

януари 16, 2019
fm119740_660_370

Скандал за Ф-16! Мнозинството се разцепи, викат спешно Борисов и Радев в парламента

януари 16, 2019
комисии119716_660_370

ДПС даде решаващо рамо на властта за F-16: днес в комисиите, утре и в парламентарната зала

януари 15, 2019
goranov-1-e1522677042489

Българите забогатяха осезаемо откакто ГЕРБ е на власт! Бедните оредяха, десетки хиляди вземат по 5 бона заплата

януари 15, 2019
orig 2

Дойде ли времето за кебапчета? Как 1000 роми се заканиха да свалят кабинета днес… СНИМКИ

януари 14, 2019