Коментари

Гамизов: БЕХ е руска военна база, измислена от Москва

Гамизов: БЕХ е руска военна база, измислена от Москва

gamizov_9
Пак много приказки покрай тази глоба от ЕК от 77 милиона евро за БЕХ и… нищо! Кучета си лаят, руският грабителски башибозушки керван, си върви. Правим стратегическа грешка с действията си до този момент.

Подиграват се с нас и ни разиграват печелейки време, за да може руската военна енергийна офанзива да се разгърне в такъв мащаб, че да е недосегаема.

 

 

 

 

“Турски поток”, АЕЦ “Белене”, блокирането на диверсификацията на ядреното гориво в Козлодуй, унищожаването на проекта за 7-ми блок в Козлодуй, блокирането на модернизацията на централата от гледна точка на ефективност и лишаването ѝ от приходи, за да няма пари за развитие, унишожаването на голямата ни балансираща мощност ПАВЕЦ “Чаира”, за да се поставя във все по-тежко и тежко положение енергийната система, блокирането на газовите доставки на по-изгоден газ не от Русия, умишленото водене към фалит на държавните въглищни мощности, манипулирането на борсовите цени на електроенвргията, злоупотребите на проруските енергийни олигарси… Не, това не е просто корупция и безстопанственост!

 

 

 

 
Това е добре координирана руска военна операция в чиято основа стои руската военна база БЕХ, която беше измислена от диктатурата в Москва, за да финансира енергийните им военни операции и да руши всичко неудобно за тях, беше създадена от Румен Овчаров и оставена да съществува, като един троянски кон през последните 10 години от всички български правителства до сега – редовни и служебни.

 

 

 

 
Когато БЕХ бъде унищожен, тогава и ще имаме шанс за спасение от руската военна енергийна окупация, която всъщност е реално политическа анексия.

 

 

 

Стефан Гамизов, фейсбук

loading...
0
Коментари

More in Коментари

liubo-koliovski-604x381

Гледате ли новините, господин премиер?

януари 10, 2019
СЛАВИ-ГРИМЬОРКА8021-620x330

Слави Трифонов: Държава и кметове ни оставят да се самоизбием, а те гледат отгоре като богоизбрани

януари 10, 2019
Markov-NIcolai3

Уважаеми, спрете се… българинът не забравя, проверете какво се е случило с вашите събратя…

януари 10, 2019
PLOVDIV76

Полицейщина или „грижа за човека“ с полицейски произвол?

януари 9, 2019
Цветанов-Радев

Докато аз летях на самолета и пазех България, Цветанов пишеше доноси като служител на ДС

януари 9, 2019
81380

Дясната ръка на президента громи Цветанов във Фейсбук: Не случайно каза „сРамолет“

януари 8, 2019