Катастрофи

Наглостта на АПИ мина всякакви граници! След нови 5 жертви отвърнаха: Не хвърляйте обвинения без доказателства!

Наглостта на АПИ мина всякакви граници! След нови 5 жертви отвърнаха: Не хвърляйте обвинения без доказателства!

zz

 

 

 

Агенция „Пътна инфраструктура“ разпространи позиция, в която разкритикува „хвърлянето на обвинения без конкретни доказателства в публичното пространство“ от страна на „представители на неправителствени организации, обявяващи се за пътни експерти“.

 

 

 

 

Съобщението е във връзка с трагичната верижна катастрофа с 11 автомобила от тази сутрин, при която загинаха петима души, а двама бяха ранени. По-късно бе съобщено, че фирмата, която е отговорна за почистването на пътя, е извадила машините с няколко часа закъснение.

 

 

 

 

Пътният инцидент на път II-84 в село Звъничево е станал в условия на гъста мъгла и видимост от 10 метра. Скоростта на движение в населеното място при нормални метеорологични условия е до 50 км/ч., изтъква АПИ.

 

 

 

Агенцията призовава още да не се „злоупотребява с емоциите на хората в навечерието на Коледа“ и апелира шофьорите да карат с повишено внимание и със скорост, съобразена с метеорологичната обстановка.

Петима души загинаха на надлеза между пазарджишките села Звъничево и Братаница. На Коледа техните близки и роднини няма да празнуват, защото ще ги погребват. Ранените ще лежат в болница. Но това не е важно.

Важно е, че фирмата, която не е опесъчила ледения участък не е виновна. Дори нещо повече – вършила си е перфектно работата. Не е Батман че да бъде навсякъде, нали?

 

 

Освен това няма как да е било заледено, защото от два дни не е валяло. Било е сухо. Е, имало е мъгла и тя може да е объркала положението, но не е сигурно и е маловажно. А и при мъгла не се опесъчава – да знаете.

 

 

Нямало пътен знак за ограничаване на скоростта? Е и? Всеки е трябвало да знае, че там тя е 50 км/час. Железни аргументи. И зад тях – Мая Шингова.

 

 

 

Шингова, гордият шеф на Пътното управление в Пазарджик. Важна фигура. Експерт от регионален мащаб, който след тези изявления заслужава да бъде повишена.

 

 

 

 

Цветанов, идват избори, помислете за този кадър. Само за 3 минути Шингова успя да оневини държавата, Агенция „Пътна инфраструктура“, фирмата „Пътища Пловдив“ и подизпълнителя „Еко хидро“. „Еко хидро“ и сами се оневиняват.

 

 

 

Изводите се налагат сами: жертвите сами са виновни за участта си. В потвърждение на това КАТ сигурно ще го докаже, че са карали с „несъобразена с пътните условия скорост“.

 

 

 

Българските граждани по традиция са виновни за всичко гадно, което им се случва. Безразсъдни самоубийци. Сигурно завиждат на всички, които заемат важни постове и се грижат за държавата, за нейния просперитет.

 

 

 

Г-жа Мая Шингова заслужава награда. Заслужава също на Бъдни вечер да й се падне паричката от питката и да празнува спокойна със семейството си. Тя изпълни своя дълг!

 

 

 

 

Поддържала е перфектно надлеза, поставила е осветление, контролирала е поддръжката. Отличник. Слабаците не успяха… Статистиката ще отбележи, че сме намалели с още петима…

 

 

 

По нформация и коментар на Фрог нюз

loading...
0
Катастрофи

More in Катастрофи

big_1ffc

Ужасна трагедия: Прегазеното детенце в Морската градина на Варна е едва на пет годинки… СНИМКИ

юни 29, 2019
1559364298-payimage2

Свидетели на смъртта на 15-годишното момче в София със стряскащи разкрития (СНИМКИ)

юни 1, 2019
Sequence 01.00_00_16_16.Still001 copy

От прокуратурата с горещи разкрития по случая с Местан и мъртвото бебе! (ВИДЕО)

май 30, 2019
395cd8ea7b52b9f5a89c62e67dc83614ca55f3d8

20 минути преди да загине край Ихтиман, Вяра пратила на майка си снимка на самолета

май 29, 2019
krasivata-snezhanka-aviobaza-krumovo-i-079

Огромна трагедия край Ихтиман – двама авиатори загинаха в самолетна катастрофа… СНИМКИ

май 26, 2019
1558421002-princess-diana-and-the-fatal-car-crash-site-847487

Пожарникар проговори и разкри последните думи на принцеса Даяна 20 години след катастрофата

май 23, 2019