Коментари

Разочарован студент довърши Слави Трифонов: Не работехме като доброволци за нова патерица на ГЕРБ!

Разочарован студент довърши Слави Трифонов: Не работехме като доброволци за нова патерица на ГЕРБ!

 

 

писмо832260.4cb911039bbc649eadf3c3d05ba55721

 

 

 

Слави Трифонов продължава да трупа негативи и критики от най-различни хора! Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов направо му отряза главата. Шоуменът вече няма очи да погледне хилядите хора, които му вярваха. Един от тези хора е студентът Николай Чакъров. Той е участвал като доброволец в референдума, иницииран от Дългия, но сега е отвратен. Ето и неговото отворено писмо, пристигнало в редакцията на „Пик“:

 

 

Доброволческият труд е интересно проявление на демокрацията. Даваш безплатно труда си и собствените си ресурси , защото си или много вярващ, или си много наивен.Общото и в двата случая е, че го правиш от някакъв идеализъм. Интервюто с Бойко Борисов показа на всички доброволци колко наивни идеалисти сме. Наивници, които повярваха на една обречена кауза, на една утопична идея за друг вид система.

 

 

 
Много трудно мога да определя как точно се почуствах гледайки въпросното интервю. Обзе ме гняв от удобно – щадящите въпроси, срам, че 673 481 хора, дали лично подписа си, останаха излъгани, погнуса от нечистоплътната политика.

 

 

 
Може би най-силно беше чувството, че съм предаден.Това е чувството, което изпитваме всички ние, които работихме толкова време под надслов, че няма такава държава. Но дано да греша. Обичам да греша. Грешката е най-големият урок.

 

 

 

 

 

Аз лично не знам какво да отговоря на всички тези 673 481 души, които 6 месеца, убеждавах,че този път ще е различно, че този път ще променим нещата,че този път народът ще се пребори. Явно съм ги излъгал.

 

 
Излъгал съм моите приятели, моите познати. Явно сте ги излъгали и вие. А преди година на един площад пред едни 100 000 души, казахте: “Аз съм един от многото“.

 

 

 

 

 

Може би сте от многото, но от многото, които ни излъгаха, от многото, които ни показаха, че не може да има промяна в държавата.

 

 

 
В крайна сметка да цитирам вашия колега Ивайло Вълчев: “Оправяй се самичък“, като само ще добавя „Народе“.Нали, Слави?

 

 

 

 

 

Да ви припомня, че ние, като доброволци и граждани, не работихме, за да направите политическа партия, която да бъде патерица на ГЕРБ, работихме за точно обратното. Накрая искам да кажа на всички „строители“ на съвременната фасадна демокрация: България е имало много преди вас, ще я има и много след вас!

 

 

Николай Чакъров, студент

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

КОСТА484768_586030058129025_2075212033_n-600x381

Eдинствената страна от общо 134, в която САЩ са разположили свои военни бази БЕЗПЛАТНО, е България

декември 2, 2018
benovska

Всеки изисква от Борисов, Радев, Цацаров да правят живота ни по-смислен и красив, а от Доган очакваме мъдро да уравновесява

декември 2, 2018
беднитеScreen-Shot-2018-09-09-at-9.40.30

Бедните стават все повече. И умират. Не ги виждаме, не искаме да ги видим заради ужаса, че трябва да направим нещо

декември 2, 2018
lubo-koliovski

Любо Кольовски: България ще бъде погребана служебно – новините като скръбна вест

декември 1, 2018
Кандидат_Президенти_ГЕРБ

Тази година Дядо Коледа няма да носи подаръци на ГЕРБ, защото вече са си взели всичко без да чакат

декември 1, 2018
борисов-4

Борисов е изправен пред труден избор: кой да го свали от власт!

декември 1, 2018