Политика

Ценко Чоков запали ефира: Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата!

Ценко Чоков запали ефира: Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата!

big_12

 

 

 

Ценко Чоков изригна в БТВ току що. Той обяви, че срещу него има заговор, тъй като е неудобен на тримата силни хора в държавата.

Ето какво каза Чоков:

 

 

 

„Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата. С какво съм ги подразнил, че имам проблеми и ме задържаха?

 

 

 

 

Нямам представа. От мое име в Галиче се създаваха фалшиви профили във фейсбук и заплашваха Цацаров. Аз подадох сигнал, но…

 

 

 

В Галиче бях кмет на ГЕРБ, но ГЕРБ за 4 години не дадоха и 4 лева. ГЕРБ знаеха, че е по-добре да не губят от мен, а да спечелят от мен. Защото, когато бяха срещу мен, взеха едва 16 гласа.

 

 

 

Иначе Бойко Борисов лично ръководеше акцията срещу мен и когато ме задържаха във Враца, каза по телефона: „Птичката е в клетката..”

 

 

Чоков разказа в „Тази сутрин” че след като е посетил зъболекар, е засечен в хранително заведение в София, след като е с мярка „домашен арест”.

 

„Излизам от вкъщи, когато имам разрешени от съда. Дори асансьорите не пускам без разрешение. Този месец имам 10-15 дни разрешение от съда да излизам, за да отстранявам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо лощо, че състоянието ми се подобрява.

 

 

 

Нима хората под домашен арест по време на дело не отиват някъде да обядват. Ако отидеш зъболекар не трябва да се храниш преди това, след това час и половина също не трябва да ядеш.

 

 

 

След като бях при зъболекаря, се отбих се за 10 минути да взема храна, тъй като на връщане ми падна захарта, а аз съм диабетик.

 

 

 

Отидох в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко. Бяхме аз, мой колега, жена му и чичо му. Имаше три торти за десерти и една бутилка минерална вода с три чаши. Дамата си поръча едно кафе. Аз алкохол не съм употребявал, всичко е лъжа. На другата маса срещу мен имаше двама мъже, здравеняци, личеше си, че са охранители. През цялото време телефонът им бе насочен срещу мен и ме снимаха. Сервитьорът ми каза, че това е охраната на прокурор Гешев. Същата вечер снимките се появиха в медиите. Не знам дали  решението да пуснат симките е тяхно или е съгласувано с прокурора, но без съгласието на прокурор едва ли мога да излязат.”

 

Би ти ви, Петел

loading...
0
Политика

More in Политика

Румен-Радев-Президент-4-1280x860

Политолог: Страхът, ужасът на ГЕРБ, това е президентът Радев! Начинът, по който говорят, само му помага

януари 11, 2019
1520589465-20180309111437-img-0475

Гледах записите от Войводиново – отиваха с идеята да убиват, а знаете ли кой ги хрантути…

януари 11, 2019
embassy-2

Мегаскандал с роднини и чиновници на ГЕРБ в мисията ни в Лондон

януари 11, 2019
big_19ee

Нинова хвърли бомба: посочи 5-те фирми на ГЕРБ, получили 1.35 милиарда извън ред и закон

януари 11, 2019
5775696

Цветанов пак се заяде с президента: Не работи за хората, провокира единствено разделение и омраза

януари 11, 2019
63c9b237b2574b56a468fac8cbd8835a

Гетото във Войводиново е никнало пред очите на ГЕРБ и ВМРО, има си и частно Енерго

януари 10, 2019