Политика

Ценко Чоков запали ефира: Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата!

Ценко Чоков запали ефира: Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата!

big_12

 

 

 

Ценко Чоков изригна в БТВ току що. Той обяви, че срещу него има заговор, тъй като е неудобен на тримата силни хора в държавата.

Ето какво каза Чоков:

 

 

 

„Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата. С какво съм ги подразнил, че имам проблеми и ме задържаха?

 

 

 

 

Нямам представа. От мое име в Галиче се създаваха фалшиви профили във фейсбук и заплашваха Цацаров. Аз подадох сигнал, но…

 

 

 

В Галиче бях кмет на ГЕРБ, но ГЕРБ за 4 години не дадоха и 4 лева. ГЕРБ знаеха, че е по-добре да не губят от мен, а да спечелят от мен. Защото, когато бяха срещу мен, взеха едва 16 гласа.

 

 

 

Иначе Бойко Борисов лично ръководеше акцията срещу мен и когато ме задържаха във Враца, каза по телефона: „Птичката е в клетката..”

 

 

Чоков разказа в „Тази сутрин” че след като е посетил зъболекар, е засечен в хранително заведение в София, след като е с мярка „домашен арест”.

code Copy and paste this code on your site.

 

„Излизам от вкъщи, когато имам разрешени от съда. Дори асансьорите не пускам без разрешение. Този месец имам 10-15 дни разрешение от съда да излизам, за да отстранявам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо лощо, че състоянието ми се подобрява.

 

 

 

Нима хората под домашен арест по време на дело не отиват някъде да обядват. Ако отидеш зъболекар не трябва да се храниш преди това, след това час и половина също не трябва да ядеш.

 

 

 

След като бях при зъболекаря, се отбих се за 10 минути да взема храна, тъй като на връщане ми падна захарта, а аз съм диабетик.

 

 

 

Отидох в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко. Бяхме аз, мой колега, жена му и чичо му. Имаше три торти за десерти и една бутилка минерална вода с три чаши. Дамата си поръча едно кафе. Аз алкохол не съм употребявал, всичко е лъжа. На другата маса срещу мен имаше двама мъже, здравеняци, личеше си, че са охранители. През цялото време телефонът им бе насочен срещу мен и ме снимаха. Сервитьорът ми каза, че това е охраната на прокурор Гешев. Същата вечер снимките се появиха в медиите. Не знам дали  решението да пуснат симките е тяхно или е съгласувано с прокурора, но без съгласието на прокурор едва ли мога да излязат.”

 

Би ти ви, Петел

loading...
0
Политика

More in Политика

борисов брюксел(1)

Борисов в Брюксел: Цветанов ми беше семейството и сега ми липсва

юни 20, 2019
Radev-bgnes-1200x628-resize-quadrant(C)

Радев: Наблюдаваме варварско наливане на бетон по плажната ивица

юни 20, 2019
МЕНДА1524649239-img-4319jpg

Менда: Няма опасност в партиите да влязат пари със спорен произход, имаме контролни механизми

юни 20, 2019
горанов2128

Държавата изненадващо поема нов дълг от 400 млн. лева на фона на свръхизлишък от близо 3 милиарда в хазната

юни 20, 2019
768x432 (1)

Тристранката попари БСП за намаляване ДДС на хляба и подкрепи щастието на Горанов

юни 19, 2019
габи2111476235

Габриел: Суперкомпютърът на ЕС ще лекува рак, алцхаймер и други нелечими болести

юни 18, 2019