Коментари

Eдинствената страна от общо 134, в която САЩ са разположили свои военни бази БЕЗПЛАТНО, е България

Eдинствената страна от общо 134, в която САЩ са разположили свои военни бази БЕЗПЛАТНО, е България

 

КОСТА484768_586030058129025_2075212033_n-600x381

 

 

Понеже американската пропаганда в България непрекъснато тръби как страната ни е едва ли не окупирана от Русия и се намира под непрекъсната руска заплаха, реших да отида до една от американските военни бази у нас, тази между сливенските села Мокрен и Ново село, за да видя как ни пазят нашите верни съюзници.

 

 

 

Каква е ситуацията:

 

 

 

 

1. На територията на базата официалния език е английският. Българският е втори и се ползва само като допълнителен, за да може местните аборигени, т. е. ние българите, да разбират какво им пишат по табелите техните господари.

 

 

 

2. В базата местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакъв достъп. На нейна територия е забранено всякакво снимане и това може до доведе до арест на всеки местен абориген, т. е. българин. Това важи както за цивилните, така и за военните местни аборигени, т. е. българи.

 

 

 

3. Американското знаме е сложено на първо място в базата, което е нормално, защото базата е със статут на американска територия, над която местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакви права. С други думи това вече не е част от България, а американски анклав, заграбил наша земя.

 

 

 

4. На територията на базата важат само и единствено американските закони. Това също е нормално – все пак тя е със статут на американска територия и в нея законите на местните аборигени, т. е. ние българите, не важат по никакъв начин.

Припомням – това е само една от американските бази в България. В окупираната ни Родина има общо 4 такива, като за тях САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Сега обърнете внимание – единствената страна от общо 134, в които САЩ имат военни бази по света, където американците са разположили свои бази БЕЗПЛАТНО, е България.

 

 

Още нещо – ако да речем утре ние българите решим да изхвърлим американците от базите им и да си върнеме тероторията, те имат право да не се съгласят и да ни отвърнат с военна сила, защото, внимание, договорът за ползването им е БЕЗСРОЧЕН и НЕ МОЖЕ да бъде прекратен без съгласието и на двете страни!

 

 

 

 

Така че американските бази в България ще съществуват, докато го иска САЩ, независимо от волята и желанието на българския народ.

 

 

 

 

Това са фактите, а когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нека всеки един българин са направи сам за себе си заключение под чия заплаха е България и кой е окупирал страната ни.

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

benovska

Всеки изисква от Борисов, Радев, Цацаров да правят живота ни по-смислен и красив, а от Доган очакваме мъдро да уравновесява

декември 2, 2018
беднитеScreen-Shot-2018-09-09-at-9.40.30

Бедните стават все повече. И умират. Не ги виждаме, не искаме да ги видим заради ужаса, че трябва да направим нещо

декември 2, 2018
lubo-koliovski

Любо Кольовски: България ще бъде погребана служебно – новините като скръбна вест

декември 1, 2018
Кандидат_Президенти_ГЕРБ

Тази година Дядо Коледа няма да носи подаръци на ГЕРБ, защото вече са си взели всичко без да чакат

декември 1, 2018
борисов-4

Борисов е изправен пред труден избор: кой да го свали от власт!

декември 1, 2018
bogomil-bonev-678x381

Простотията, посредствеността и омразата са войнстващи в последните 10 г. заради нивото на управляващите

декември 1, 2018