ЗАБАВНО

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

 

49181261_2447428515285382_7848414088982953984_n

 

 

 

Извънземен изоставен град с името Булгар е заснел китайският апарат, който вчера кацна от тъмната страна на Луната. За това сензационно откритие съобщават китайските медии днес, като се посочва, че от снимките изпратени от лунохода им, ясно си личат надписи с името Булгар, а под тях има и нарисувани космически кораби, които поемат към планетата Земя.

 

 

 

 

Според китайската информционна агенция, именно от Луната са се заселили първите българи в България и всичко нелогично до този момент за България вече добивало пълен смисъл, а гените на лунните заселници, най вече се проявявали в любовта им, да си разбиват колите и камионите и другите МПС та в огромни кратери по пътищата.

 

 

За тях трябва да се грижат други лунни наследници, но явно любовта им към луната и спомена за пейзажите там ги подтиква да не го правят.

 

 

 

Тази държава България е както казват нейните жители, цялата вече като лунен пейзаж – унищожават се училища, заводи, разграбват се къщи…

 

 

 

Според китайските медии, и друг ясен повод за факта, че именно българите сме първите заселници на земята от тъмната страна на луната е това, че всички българи от поне 30 години въздишат по тъмни и криминални субекти и дори ги правят политици,  възхищават им се неистово и искат да приличат на тях.

 

 

 

 

Факт е, че и старите хора в България предпочитат особено през зимата, да седят на тъмно и студено, което също трябва да е наследство от гените на дошлите от тъмната страна на луната, където тъмнината и студа са ежедневие.

 

 

 

 

Медиите в България ежедневно споменават само тъжни и тъмни новини, коментират се само криминалните прояви на гражданите, а светлото и положителното не се отбелязва, защото в гените на бившите вече жители на тъмната страна на луната, явно това не е заложено.

 

 

 

 

Според китайските информационни агенции, откритото и заснето от техният луноход, дава и обяснение на историческият факт, защо България се счита за една от най – старите цивилизации на света и защо въпреки всичко е оцеляла толкова години наред.

 

 

 

 

И как години наред въпреки тъмнината, страха, студа, болестите този народ оцелява дори и без медицинска помощ и без грижи от страна на държавата си и политиците си за него.

 

 

 

 

Самият факт, че идват от тъмната страна на Луната е доказателство, че тях като народ никога няма да ги уплашат с робство от по 500 години, защото те и преди това са седели на тъмно, студено и бедни.

 

 

 

 

 

Днес според откритието на нашия луноход открихме преки наследници на извънземна раса на земята, но се надяваме и на още материали, за да разберем защо и как тъмната страна на Луната е била напусната в посока Земята и дали пък случайно не е имало живот и от другата страна, коментират китайците…

 

 

Източник: oxnewsnewbgbg.blogspot.com

loading...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

къциthief-1562699_960_720

Къци написа „парламентарна песничка“: Аз съм „бЪРГЛарче“ и расна в дни крадливи, в гадно време

януари 10, 2019
пъленbig_ee40da9f6c16e0a2c5dc251f6ea46f54

Пълен абсурд: Вижте кой излезе от Тунджа с кръста на Йордановден… СНИМКИ

януари 6, 2019
совалкаScreenshot-2018-12-26-at-11.29.29

ГЕРБ: F-16 може да се преобразува и на космическа совалка, трябва да го купим, непременно!

декември 26, 2018
елхаScreenshot-2018-12-19-at-9.49.25

За първи път в историята на света имаше протест срещу елха! О, Кремъл, три дни вече смелите дружини…

декември 26, 2018
урагани2089650__377

В Америка внушават, че ураганите “Харви”, “Ирма” и “Катя” са причинени от руснаците!

декември 26, 2018
Останки_самолет1

От махалата в Пловдив: Чакаме самолетите F 16, че стават за скрап, всички каруци са мобилизирани

декември 22, 2018