ЗАБАВНО

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

 

49181261_2447428515285382_7848414088982953984_n

 

 

 

Извънземен изоставен град с името Булгар е заснел китайският апарат, който вчера кацна от тъмната страна на Луната. За това сензационно откритие съобщават китайските медии днес, като се посочва, че от снимките изпратени от лунохода им, ясно си личат надписи с името Булгар, а под тях има и нарисувани космически кораби, които поемат към планетата Земя.

 

 

 

 

Според китайската информционна агенция, именно от Луната са се заселили първите българи в България и всичко нелогично до този момент за България вече добивало пълен смисъл, а гените на лунните заселници, най вече се проявявали в любовта им, да си разбиват колите и камионите и другите МПС та в огромни кратери по пътищата.

 

 

За тях трябва да се грижат други лунни наследници, но явно любовта им към луната и спомена за пейзажите там ги подтиква да не го правят.

 

 

 

Тази държава България е както казват нейните жители, цялата вече като лунен пейзаж – унищожават се училища, заводи, разграбват се къщи…

 

 

 

Според китайските медии, и друг ясен повод за факта, че именно българите сме първите заселници на земята от тъмната страна на луната е това, че всички българи от поне 30 години въздишат по тъмни и криминални субекти и дори ги правят политици,  възхищават им се неистово и искат да приличат на тях.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

Факт е, че и старите хора в България предпочитат особено през зимата, да седят на тъмно и студено, което също трябва да е наследство от гените на дошлите от тъмната страна на луната, където тъмнината и студа са ежедневие.

 

 

 

 

Медиите в България ежедневно споменават само тъжни и тъмни новини, коментират се само криминалните прояви на гражданите, а светлото и положителното не се отбелязва, защото в гените на бившите вече жители на тъмната страна на луната, явно това не е заложено.

 

 

 

 

Според китайските информационни агенции, откритото и заснето от техният луноход, дава и обяснение на историческият факт, защо България се счита за една от най – старите цивилизации на света и защо въпреки всичко е оцеляла толкова години наред.

 

 

 

 

И как години наред въпреки тъмнината, страха, студа, болестите този народ оцелява дори и без медицинска помощ и без грижи от страна на държавата си и политиците си за него.

 

 

 

 

Самият факт, че идват от тъмната страна на Луната е доказателство, че тях като народ никога няма да ги уплашат с робство от по 500 години, защото те и преди това са седели на тъмно, студено и бедни.

 

 

 

 

 

Днес според откритието на нашия луноход открихме преки наследници на извънземна раса на земята, но се надяваме и на още материали, за да разберем защо и как тъмната страна на Луната е била напусната в посока Земята и дали пък случайно не е имало живот и от другата страна, коментират китайците…

 

 

Източник: oxnewsnewbgbg.blogspot.com

loading...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

1560554086-1

Направиха КАРТА за уникалността на държавите. Вижте в какво България е най-добра в света

юни 15, 2019
борисов

Борисов: По-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада … рейтингът

юни 13, 2019
20130701.ibzrkkqtri

Венета Райкова разбра кой е… убиецът й (СНИМКА)

юни 8, 2019
1559634927-terr

Цяла България видя как животът на Николай се преобърна, когато кацна на Терминал 2 (СНИМКА)

юни 6, 2019
352562ed27fab5eb9d78363e5df18193c2f23638

КУЛТОВО: Патрулка остана без гума насред „Факултета“ (СНИМКА)

юни 6, 2019
koi

Кажи кой от четиримата е най-глупав и виж какво разкрива това за теб

юни 3, 2019