Коментари

Уважаеми, спрете се… българинът не забравя, проверете какво се е случило с вашите събратя…

Уважаеми, спрете се… българинът не забравя, проверете какво се е случило с вашите събратя…

 

Markov-NIcolai3

 

 

 

Слушам как наши цигани пребили жестоко за пореден път горски служители, само защото им били направили забележка за незаконна сеч.

 

 

 

Това е добре, братя цигани, бавно, но сигурно вървите към пропастта. Спомням си няколко мои среща с такива братя през последните няколко години, и почти няма случай, който да не е приключил много тежко.

 

 

 

 

От всичко е ясно, че истинското малцинство в България са българите и агресията на всички останали към тях става все по-жестока, свирепа и открита. Как пък един циганин не обраха тези телефонни измамници? Как пък не изнасилиха една баба-циганка?

 

 

 

 

Явно търпимостта на българите да допуснат в социалната система на държавата всички цигани като инвалиди им е малко! Не казвам „българските граждани“, защото всички знаем, че някои по-граждани от други, не плащат данъци, ток и вода. Плащат им всички останали, законно ощетени граждани, под яростната защита и върху копието на БХК!

 

 

 

 

 

 

Уважаеми братя цигани, спрете се. Зная, че няма да ме разберете, но поне се опитайте да разберете какво се е случило с вашите събратя, участвали на страната на турците в Старозагорското клане – най-свирепото и мащабно в историята на света.

 

 

 

 

Проверете също какво се е случвало няколко пъти с някои недобронамерени съграждани, когато България изпадне по един или друг начин в предвоенни времена. Дано да се постараете да разберете и мащабите, за да спрете глупостите си, защото българинът никога не забравя злоупотребата с него.

 

 

 

Сметките, обаче, си урежда до стотинка и от хиляди години никой не е успял да попречи на този непознат за вас, но особен нрав…

 

Николай Марков, Фейсбук

 

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ицо1562516244

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

юли 8, 2019
пасков564a99bb65e39

Виждам увеличаваща се, но не критична маса народ, не виждам достатъчно априлци, „хвърковата чета“…

юли 7, 2019
safe_image

Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г.! Вижте фактите:

юли 7, 2019
akad

Акад. Петър Иванов: Българите намаляваме всеки час с 20 души. Бог да прости България!

юли 6, 2019
soc4-795x469

Омръзна ми да ме питат какво е било НРБ за мен. Сега ще ви напиша какво беше за 99% от народа. Останалият 1% бяха в Белене!

юли 6, 2019
баба

Пръстите на баба

юли 5, 2019