Политика

Цветелин Кънчев намекна, че пребитият във Войводиново командос е бил пиян

Цветелин Кънчев намекна, че пребитият във Войводиново командос е бил пиян

 

 

c_kan4ev

 

 

 

„С Красимир Каракачанов се познаваме много добре. Решавали сме различни конфликти на трапеза, на маса. При вълненията в Красна поляна от 2007 година седнахме, почерпихме се и нещата се потушиха. Всичко може да се реши на една хубава трапеза с една хубава ракия. Правя уникална ракия от горски малини, която прави чудеса, създава топлота у хората, предразполага ги да си подадат ръце.“

 

 

 

Това каза лидерът на партия „Евророма“ Цветелин Кънчев във връзка със случая в с. Войводиново и твърденията на бившия депутат от ДПС Александър Методиев (Бат Сали), че Кънчев и Каракачанов са обикаляли ромски махали да купуват гласове.

 

 

 
Кънчев заяви, че трябва да се публикуват пробите за алкохол и на двете страни, както и записите от видеокамерата, но без съкращения.

 

 

 

„След това ще ви разкажа много интересни неща. Защото, когато нещата стоят по друг начин, записите изтичат много бързо. На записа се вижда как започва и как приключва всичко“, каза още Кънчев в интервю за bTV.

 

 

 

 

Припомняме, че 33-годишният Валентин Димов се връщал вкъщи, след като е ходил да скача за хвърлянето на кръста за Богоявление. Защитната теза на нападателите му е, че той ги бил напсувал.

 

 

 

Той попита защо когато командос от 68-ма бригада е убил полицай, не са се вдигнали всички. Кънчев уточни, че тогава командосът е бил в ареста 9 дни и е бил освободен с подписка, а колегите му от бригадата са ръкопляскали в съда. „Командосът има ли право да убие полицай? Това е абсолютна ПР акция на местните власти на община Марица, те смятат, че така ще си подсигурят избирателите“, каза Кънчев.

 

 

 
Става въпрос за случай, при който сержантът от 68-ма бригада „Специални сили“ Ангел Желязков намушква смъртоносно полицай Добромир Лазаров. Причината – скандал заради жена, дознателката Люба Алексова. Тя била гадже на Желязков, но когато станала дознателка в МВР в Карлово, се запознава с Лазаров и започва връзка и с него.

 

 

 

Самият Лазаров също имал връзка с друга жена. В крайна сметка, след употреба на алкохол от страна на командоса, Лазаров и Желязков се срещат по инициатива на полицая, за да решат „нещата по мъжки“ и въпреки че Желязков, по негови думи, първоначално не е искал. По показанията както на Желязков, така и на Алексова, която го закарва до мястото на срещата, Лазаров напада пръв и удря кроше на командоса, а след това той вади ножа.

 

 

 
По думите му по същия начин трябва да се разследват кой превозва кокаин с яхти и кой източва банките.

 

 

 
От своя страна ген. Шивиков разказа, че 33-годишният снайперист Валентин Димов е бил нападнат в гръб, ударен в тила в момент, когато се е качвал в колата си, а ромите „го нападнали, като животни“. По думите му по-голям процент от престъпленията се извършват от хора от ромски произход, но затова е виновен политическия елит.

 

източник: Би ти ви, Bgnow.eu

http://www.bgnow.eu/news.php?y18&cat=2&newsid=126531&fbclid=IwAR036gfgGIK1zeBsWx0xa0q9gZ5ZF6137YK7Pd2OIxwFqSjw-4kOZ6tXCE4

 

loading...
0
Политика

More in Политика

григорfa7fcd9b9c5f345c36a4a004b08135ed

Григор Димитров вдига небостъргач насред Борисовата градина след ОК от Борисов!

юли 8, 2019
божковbig_97

Божков, Домусчиев и Ганчев на килимчето при Първия! Цацаров и Боби Михайлов също на безпрецедентната среща

юли 8, 2019
врагаphpqxef7f_800x

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

юли 7, 2019
белградbig_images_40_

Скандалът с Белград се разраства: Думите на Борисов са неверни! Не касаят сръбското сирене, а териториалната цялост на Сърбия!

юли 7, 2019
дружноbig_borisov-i-tsvetanov-posledno-edin-drug-002

ГЕРБ дружно „взеха главата“ на Цветанов. Само 10 души гласуваха „против

юли 7, 2019
66252025_2118061954966871_1191990653140074496_o

Нинова: Употребиха гнева на хората, за да легализират обръчите си от фирми

юли 7, 2019